Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD IMAJU ZLATANA...

PSG osvojio naslov prvaka nakon 19 godina čekanja!

Beckham Ibrahimović
Reuters/Pixsell
12.05.2013.
u 23:45

PSG-u je ovo treći naslov prvaka u povijesti i prvi nakon 19 godina. Procjenjuje se da ih je ova titula stajala oko 300 milijuna eura koliko su u posljednje dvije godine uložili u momčad.

PSG je osvojio naslov prvaka Francuske! Bogata momčad koju pokreće arapski kapital slavila je u 36. kolu prvenstva na gostovanju kod Lyona 1:0 i teoretski osigurala naslov.

Zlata vrijedan pogodak zabio je Menez u 53. minuti. Dejan Lovren nije bio niti na klupi za Lyon koji se bori za Ligu prvaka.

PSG-u je ovo treći naslov prvaka u povijesti i prvi nakon 19 godina. Procjenjuje se da ih je ova titula stajala oko 300 milijuna eura koliko su u posljednje dvije godine uložili u momčad.

Zlatan Ibrahimović od večeras ima titule prvaka u četiri zemlje - Nizozemskoj (Ajax), Italiji (Inter, Milan i Juventus kojemu su naslovi oduzeti), Španjolskoj (Barcelona) i Francuskoj (PSG). Računamo li naslove Juventusa, u posljednjih 13 godina osvojio je 12 naslova prvaka!

Inače, tijekom proslave u svlačionici PSG-a je došlo do lakšeg sukoba između Ibrahimovića i sportskog direktora Leonarda.

>> PSG bi zbog Leonarda mogao ostati bez naslova prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije